van 27 januari t/m 2 februari

In de afgelopen jaren heeft de poëzie geleden onder uiteenlopende beperkingen. Bijeenkomsten waren moeilijk te organiseren omdat  ruim voor het evenement bij de desbetreffende gemeente een vergunning moet worden aangevraagd. Voor de indiener een sprong in het duister. Zeker omdat de  beperkingen vaak gewijzigd werden, waardoor het anderzijds voor de lagere overheden moeilijk vertalen was naar de organisatoren van evenementen. Soms leek de vorm belangrijker dan de materie.

In de poëzieweek van 2020 werd met succes het evenement ‘Poëzie in de Etalage’ gehouden en werd vorig jaar een zgn. ‘EXPOËZIETIE’ georganiseerd. Deze laatste expositie was extra geslaagd door voordrachten van diverse dorp- en stadsdichters. En, niet te vergeten dankzij de inzet van de gemeente die onder lastige omstandigheden oog had voor de mogelijkheden. Klik op het plaatje voor het bladerboek

 

Dit jaar zijn we noodgedwongen digitaal te gaan.

Zo worden  oude en nieuwe gedichten op deze website getoond en zal Omroep Castricum en de schrijvende pers hier uitgebreid aandacht aan besteden.

We wensen u veel leesplezier in het bladerboek, dat u wordt aangeboden n.a.v. de Poëzieweek 2022.

B©B van Leeuwen

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *